Tule meille töihin

Rakennusliike Lapti Oy on vuonna 1990 perustettu kasvava ja kehittyvä rakennusliike, jossa arvostetaan osaamista ja eteenpäin menevää otetta. Vahvan asuntorakentamisen ohella toteutamme laadukkaita toimitiloja sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöjä asiakkaiden toiveiden mukaan. 
Meitä on jo yli 290 ammattilaista palvelemassa asiakkaitamme. Haemme kasvavaan joukkoomme eri tehtäviin uusia tekijöitä rakennusalan opiskelijoista aina rautaisiin ammattilaisiin.
 

lehdykka

Tapamme toimia

Toimintamme lähtökohtana ovat arvomme, jotka heijastuvat kaikkeen toimintaamme.

Rehellisyys
Lähtökohta menestymisellemme on rehellisyys. Se tehdään mitä luvataan, olipa sitten kyse lupauksesta työkaverille tai asiakkaalle.

Vastuuntuntoisuus
Arvostamme yhteistyökykyä ja halua hoitaa tehtävät mahdollisimman hyvin ja kerralla kuntoon. Kannamme vastuumme henkilöstöstä, yhteisöstä ja ympäristöstä. Hoidamme työmme huolella ja turvallisesti.

Innostus
Haluamme, että avoin ja innostunut työilmapiiri näkyy toiminnassamme. Työntekijämme ovat aidosti innostuneita tehtävistään ja pääsevät vaikuttamaan toimintamme kehittymiseen. Teemme päätöksiä, jotka vievät yritystämme eteenpäin.

 

Meillä viihdytään hyvin

Vuosittain tehtävän työtyytyväisyyskyselyn perusteella laptilaiset ovat erittäin tyytyväisiä työhönsä ja työnantajaansa. Työntekijämme kokevat Laptin turvalliseksi työnantajaksi, jossa on mahdollisuus oppia uutta, edetä urallaan sekä saada lisää vastuuta. Lisäksi he kokevat, että henkilöstöä arvostetaan, työilmapiiri on hyvä ja asioihin pääsee vaikuttamaan.

 

Vahva panostus työhyvinvointiin

Pidämme huolta siitä, että työntekijöidemme työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Tarjoamme laptilaisille mm.


- lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut
- vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
- sporttipassin liikkumisen kannustamiseksi
- työhyvinvointipäivät
- mahdollisuuden loman viettoon loma-osakkeissamme.

 

Avoimet työpaikat

Jos haluat mukaan voittajajoukkueeseemme ja koet arvomme rehellisyys, vastuuntuntoisuus ja innostavuus omaksesi, tutustu tarjolla oleviin tehtäviin. Voit myös lähettää avoimen hakemuksesi tai soita aluetoimistoomme Vantaalle, Kuopioon, Tampereelle tai Ouluun.

Katso täältä kaikki Laptin avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemuksesi.

 

 

Katso täältä kaikki Laptin avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemuksesi.

 

Tutustu työpäällikkömme Matin päivään