Lapti työpaikkana

 

Katso työntekijöidemme kommentteja.

 

Matti Lappalainen2

Matti Lappalainen, työnjohtaja

Laptilla työskennellessäni olen huomannut sen, että täällä jokainen työntekijä on arvokas ja saa äänensä kuuluville. Myös nuoremmat työntekijät saavat vastuulleen monipuolisia tehtäviä ja heidän mielipiteitään arvostetaan. Lapti antaa mahdollisuuden kehittyä ja viedä asioita eteenpäin!

 

anna maridonner

Anna-Mari Donner, asuntomyyjä

Meillä on dynaaminen ja nuorekas työyhteisö, kasvavassa yrityksessä.
Rakennamme koteja huomioiden ostajan toiveet. On mukava palvella asiakkaita.
Lapti huomioi myös työntekijöiden hyvinvoinnin; kuntoilua, mökkimahdollisuutta yms. kuuluu etuihin.

hyrkas

Vesa Hyrkäs,
työpäällikkö/työsuojelupäällikkö

Lapti on kehittyvä ja eteenpäin suuntautunut rakennusliike, jossa arvostetaan osaamista ja panostetaan työturvallisuuteen.

Yrityksessä toimitaan yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikilla on vaikutusmahdollisuudet ja kaikkien panosta arvostetaan.

 

  noora aalto web

Noora Aalto, työmaainsinööri

Laptilla on hyvä työilmapiiri ja nuorekas ilme. Kasvavana yrityksenä se haluaa kehittää toimintaansa koko ajan paremmaksi, mikä näkyy arkisissakin työkuvioissa eteenpäin vievänä tsemppinä ja töiden huolellisena toteuttamisena. Tämä näkyy pyrkimyksenä parempaan työn laatuun, tehokkuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin.

Avoimet työpaikat

Jos haluat mukaan voittajajoukkueeseemme ja koet arvomme rehellisyys, vastuuntuntoisuus ja innostavuus omaksesi, tutustu tarjolla oleviin tehtäviin. Voit myös lähettää avoimen hakemuksesi tai soita aluetoimistoomme Vantaalle, Kuopioon, Jyväskylään, Joensuuhun, Tampereelle tai Ouluun.

Katso täältä kaikki Laptin avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemuksesi.