Asunnot + rahoitus + vuokralainen = tuotto

Lapti +sijoitusasunnot on kokonaispalvelu, joka kokoaa kaikki tuottavan asuntosijoittamisen elementit samaan osoitteeseen. Lapti +sijoitusasunnot –palveluun sisältyy vuokra-asumiseen sopiva, Laptin huolella rakentama huoneisto, hyvä sijainti vetovoimaisissa kasvukeskuksissa eri puolella Suomea ja yhteistyökumppaniemme kautta luotettava vuokravälitys sekä kattava rahoituspaketti. Asuntosijoittajaksi ryhtyminen on nyt todella helppoa.

 

Alkuun pienellä
pääomalla

Lapti +sijoitusasuntoon pääset omistajaksi todella pienellä, jopa 10%:n alkupääomalla. Olemme neuvotelleet valmiiksi joustavan yhtiölainan ja rahoituspaketin, johon ei tarvita erillisvakuuksia. Ja varallisuus karttuu ajan myötä kasvavina vuokratuottoina ja asunnon arvonnousuna.

 

Esimerkki sijoitusasunnon
rahoituksesta

LAPTI +asuntosijoitus piirakka

Vuokralaisen
etsiminen

Lapti +sijoitusasunnot –palvelun kautta tarjoamme yhteistyökumppanimme kanssa huoneistoon oikean vuokra-arvion sekä vaivatonta palvelua vuokralaisen löytämiseen. Voit halutessasi valita palvelun, jossa kumppanimme etsii vuokralaisen, tarkistaa vuokralaisen taustat ja tekee vuokrasopimuksen puolestasi. Mikäli vuokralainen syystä tai toisesta vaihtuu vuoden sisällä kuuluu palveluun uuden vuokralaisen etsintä.

Varallisuuden
kasvu

Kasvukeskuksissa vuokra-asuntojen tarve on kasvava. Sijoittamalla asuntojen arvo on pitkän aikavälin seurannassa tyypillisesti noussut. Tämän suuntauksen jatkuessa nousee asuntojen arvot edelleen. Varallisuus karttuu ajan myötä kasvavina vuokratuottoina ja asunnon arvonnousuna. Vuokratulo yleensä kattaa asunnon kulujen ja yhtiölainan lyhennykseen, joten varallisuutesi kasvaa vuosien saatossa kuin huomaamatta.
> Katso esimerkkilaskelma

 

Kiinnostuitko?
Ilmoittaudu tästä avainsijoittajaksi. Saat aina ensimmäisten joukossa
tietoa ennakkomarkkinointiin tulevista kohteista.