Koulut ja päiväkodit

Terveelliset ja monikäyttöiset tilat ovat keskiössä, kun mietitään ratkaisuja tulevaisuuden kouluihin ja päiväkoteihin. Lapti tarjoaa kustannustehokkaan tavan tulevaisuuden tilojen rakentamiseen niin pienille lapsille kuin koululaisillekin.

Hyvin suunnitellussa ja rakennetussa päiväkodissa viihtyvät sekä lapset että henkilökunta. Laptin tilaratkaisut tarjoavat lapsille onnistuneen hoitopäivän ja henkilökunnalle viihtyisän työympäristön. Päiväkotikonseptistamme löytyy ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin pienistä suuriin. Tulevaisuuden päiväkodin suunnittelussa tärkeää on myös henkilökunnan toiveiden aktiivinen kuunteleminen. Koulujen suunnittelu ja toteutus perustuvat aina käyttäjän tarpeisiin ja kunnan toiveisiin. Rakennamme innostavan, terveellisen ja turvallisen koulun kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa uuden opetussuunnitelman mukaisesti.

Koulujen suunnittelussa kiinnitämme huomiota tilojen avoimuuteen ja opiskelun yhteisöllisyyteen, mutta toisaalta myös viihtyisään äänimaailmaan hyvin suunnitellun akustiikan kautta. Uusi opetussuunnitelma huomioiden tilojen tulee olla muunneltavia, toiminnallisia sekä taipuvia soluajatteluun, jossa työskentely voi tapahtua vaihtelevasti suurissa ryhmissä tai pienissä tiimeissä.