Tulevaisuuden palvelutilat

Lapti suunnittelee ja rakentaa niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille laadukkaita palvelutiloja edullisena kokonaispalveluna aikataulussa, joka pitää. Kehitämme tulevaisuuden palvelutilaratkaisut aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti huomioiden kehittyvät teknologiset ratkaisut ja mahdollisuudet. Toimintamme perustuu nopeaan suunnittelu- ja toteutusprosessiin, joka takaa asiakkaillemme kustannustehokkaan toteutuksen kiinteään hintaan sovitussa aikataulussa.

Laptin toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen ja kokonaisvastuulliseen toimintatapaan sekä suunnittelussa että toteutuksessa. Toiminta tapahtuu yhden sopimuksen periaatteella, jolloin Lapti tarjoaa asiantuntemuksensa asiakkaan käyttöön koko prosessin ajaksi aina tontin hankinnasta valmiiseen rakennukseen saakka. Tehokkaaksi hiottu vastuurakentamisen kokonaisuus tuottaa asiakkaillemme merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä.

 

Kokonaispalvelu

Ketterä ja vastuullinen suunnittelu- ja tuotantopalvelu. Nopea suunnittelu- ja toteutusprosessi varmistaa hankkeen sujuvan läpiviennin kustannustehokkaasti ja kiinteään hintaan. Pystymme toimimaan ketterästi asiakkaiden yksilöllisiä toiveita kuunnellen ja tarjoten asiakkaillemme turvalliset ja laadukkaat palvelutilat huomisen tarpeisiin. Kokonaisvastuu-urakoinnissa vastaamme kokonaisuutena koko rakentamisprosessin etenemisestä suunnittelusta luovutukseen.

Lapti Palvelutilat kokonaispalvelu

1. AUTAMME TONTIN VALINNASSA
Jo rakennusprojektin alkuvaiheessa autamme asiakkaitamme valitsemaan parhaan mahdollisen tontin kullekin palvelutilalle.

2. ETSIMME PARHAAT RATKAISUT ERITYISTARPEISIIN
Selvitämme asiakkaan erityistarpeet ja toiveet sekä ulko- että sisätilojen osalta. Etsimme yhdessä parhaat ratkaisut tulevaisuuden tarpeisiin.

3. LAADIMME YKSILÖLLISEN TARJOUKSEN
Jokaiselle asiakkaalle laaditaan yksilöllinen tarjous, joka sisältää 3D-luonnokset kohteesta, toimitussisällön sekä tekniset kuvaukset.

4. ALLEKIRJOITAMME SOPIMUKSEN
Allekirjoitamme sopimuksen kohteen rakentamisesta asiakkaan kanssa. Yksi sopimus ja kiinteä hinta sekä kohteen luovutus aikataulussa. Lapti kantaa kokonaisvastuun urakasta.

5. RAKENNAMME KIINTEISTÖN
Rakentaminen alkaa ja etenee sovitussa aikataulussa. Pidämme tilaajan ajan tasalla rakentamisen aikana ja tiedotamme projektin etenemisestä.

6. LUOVUTAMME KAIKEN SOVITTUNA PÄIVÄNÄ
Tilat tarkistetaan ja hyväksytään sopimuskumppanien toimesta ja luovutetaan asiakkaan käyttöön sovittuna ajakohtana käyttövalmiiksi siivottuna. Myös ulkoalueet hoidetaan valmiiksi niin istutuksia kuin välineistöä ja kalustustakin myöten.

7. KANNAMME VASTUUMME
Mahdolliset korjaukset hoidamme ammattitaidolla takuuaikana sopimuksen mukaisesti.