Urakointi

Meille on kunnia-asia rakentaa hyvin ja huolella sekä pitää se mitä luvataan. Etsitpä kokonaisvastuu eli KVR-urakoitsijaa tai jo valmiiden suunnitelmien toteuttajaa, tarjoamme rehtiä kasvollista palvelua. Ota yhteyttä.


Palvelut

Rakennamme kokonaispalveluna laadukkaat asunnot ja toimitilat sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöt asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Olemme erityisesti rakentaneet kokonaisvastuu eli KVR-urakointina, jossa otamme kokonaisvastuun projektin etenemisestä suunnittelusta luovutukseen. Etsimme tällöin yhdessä tilaajan kanssa optimaaliset ratkaisut toteuttaa rakennushanke kustannustehokkaasti ja aikataulultaan optimaalisesti. Urakointimallina voi olla myös projektinjohtourakka, kokonaisurakka tai jaettu-urakka tilaajan toiveiden mukaan.


Yhteistyöllä

Olipa urakointimuotona mikä vaan ja rakennettavana millainen rakennus tahansa, ratkaisee tilaajan ja urakoitsijan yhteistyö työn sujuvuuden. Toimintamalliimme kuuluu aina lähtökohtaisesti kumppanuusajattelu, jossa yhdessä sovitaan asiat ja rakennetaan paras mahdollinen lopputulos.


Ota yhteyttä, kuulemme mielellään hankkeestasi ja keskustelemme mahdollisista toteutustavoista.