Päiväkotirakentaminen

Paikalle rakennettavat, laadukkaat päiväkodit


Päiväkoti on lasten koti päivisin. Tämä on suunnittelun lähtökohta kun suunnittelemme uusia päiväkoteja. Talon tulee olla viihtyisä ja lasten kokoinen. Onpa talossa 4 tai 10 ryhmää, suunnitellemme talon siten, että lapsella on oma turvallinen hahmotettavissa oleva kotiryhmä ilman ison päiväkodin tuntua. Ennen suunnittelun aloittamista kuuntelemme käyttäjien toiveet ja tarpeet. Toteutamme suunnittelun näiden toiveiden pohjalta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Toteutamme eri kokoisia päiväkoteja ympäri Suomen kokonaisvastuu- eli KVR-urakointina. Päiväkotirakentamisen markkinajohtajana annamme kokemuksemme käyttöönne koko projektin ajan.

Päiväkoti jopa miljoonalla

Olemme rakentaneet päiväkodin jo yli 7 000 lapselle. Tämän kokemuksen tuomana olemme kehittäneet 4-ryhmäisen päiväkotimallin, jossa päästään toimivaan pohjaratkaisuun erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Rakennamme esimerkiksi 72 lapsen 4-ryhmäisen päiväkodin miljoonalla eurolla pihoineen ja varusteineen valmiiksi. Kustannustehokkaita ratkaisujamme  hyödynnämme myös suuremmissa 6-10-ryhmäisissä päiväkodeissa.

Konsultointi- / myyntipalvelu

Haluattepa rakentaa kuntanne tai kaupunkinne omistukseen päiväkodin, vuokrata sellaisen pitkällä vuokrasopimuksella tai löytää yksityisen päiväkotiyrittäjän päivähoitoa järjestämään uusine tiloineen, palvelemme yhdessä kumppaniverkostomme kanssa. Sovitaan tapaaminen ja kerromme vaihtoehdoistamme lisää.

Kokemus

Referenssilistastamme näet toteuttamiamme päiväkoti kohteita. Kuvagalleriasta voit katsella kuvia päiväkodeista.

 

Lue lisää hoivarakentamisesta oheisista linkeistä