Hoivakotirakentaminen

Vahva kokemuksemme hoivakotien ja palvelutalojen rakentamisesta takaa hyvän ymmärryksen tilaajien ja käyttäjien tarpeista.

Hoivakodin tai palvelutalon suunnittelu lähtee aina käyttäjäryhmän tarpeiden ja hoidon ymmärtämisestä. Ikääntyvien rajoittunut liikuntakyky, dementoituneiden turvallisuus ja kehitysvammaisten monenlaiset tarpeet otetaan huomioon taloa suunnitellessa. Tilojen viihtyisyyden lisäksi toiminallisuus suunnitellaan siten, että hoivakoti tukee asukkaiden kuntoutumista.


Kustannusarvio nopeasti

Uuden kiinteistön rakentaminen joudutaan monesti ratkaisemaan nopeasti kilpailutuksen aikana tai vanhojen tilojen tulessa tiensä päähän. Tarjoamme nopean budjettihinnoittelun päätöksenteon tueksi. Hinnoittelumallimme antaa nopean tiedon rakentamisen kannattavuudesta, jolloin hoivatarjousta tehdessäsi olet varmemmalla pohjalla.


Muunneltavuus

Mitä sitten, jos vuosien päästä ei enää tarvitakaan tätä hoivakotia? Olemme kuulleet tämän kysymyksen monesti ja kehittäneet jatkokonseptin taloille. Rakennamme hoivakodit muun muassa ilman turhia kantavia väliseinärakenteita, jolloin käyttötarkoituksen muutokset esimerkiksi omiksi erillisiksi asunnoiksi on kustannustehokasta toteuttaa.

Kokemus

Olemme rakentaneet kymmeniä hoivakohteita ympäri Suomen. Katso referenssilistastamme tarkemmin. Kuvia toteutuneista kohteista näet referenssigalleriasta.

 

 

Lue lisää hoivarakentamisesta oheisista linkeistä