Lisäarvoa kattavilla palveluilla

Rakennamme kokonaispalveluna laadukkaat asunnot ja toimitilat sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöt asiakkaiden toiveiden mukaan. Vahvuutenamme on kustannustehokas rakentaminen, joka perustuu vankkaan suunnitteluosaamiseen, tuotannon ja hankinnan tehokkuuteen sekä aina huolella rakentamiseen.

Asuntorakentamisessa olemme erikoistuneet kerros- ja rivitaloihin. Rakennamme asunnot huolella eri elämäntilanteissa oleville ihmisille kodiksi, joten kiinnitämme jo suunnitteluvaiheessa arjen toimivuuteen erityistä huomiota. Lapti-kodeissa hyvä sijainti yhdistyy viihtyvyyteen ja toimivaan asumiseen.


Toimitilarakentamisessa olemme luotettava yhteistyökumppani. Tarjoamme kustannustehokkaita ratkaisuja monenlaisiin tilatarpeisiin.


Terveydenhoito- ja hoivarakentamisessa laaja ammattitaitomme ja pitkä kokemuksemme erilaisten terveydenhoitokiinteistöjen sekä hoiva-, päivä- ja palvelukotien sekä palvelutalojen suunnittelusta ja kustannustehokkaasta toteutuksesta ovat etunamme rakennushankkeiden toteutuksessa. Toteutamme kohteet KVR- tai projektinjohtourakkana nopealla aikataululla. Etsimme parhaat ratkaisut asiakkaamme erityistarpeisiin.


• Laptin erikoisosaamista ovat lisäksi kiinteistökehitys- ja aluekehityshankkeet. Tarjoamme kattavan kokonaispalvelun, johon sisältyy hankkeiden suunnittelussa ja toteuttamisessa tarvittavat asiantuntijapalvelut.