Hyvän tuulen koteja

Tampereen Halkoniemi suunnitteilla kuva 1 3

Suunnittelemme uusia kerros- ja rivitaloasuntoja Tampereelle Halkoniemen sataman edustalle Näsijärven rantaan. Tulossa on koteja tehokkaista yksiöistä suuriin perheasuntoihin. Suuressa osassa on aurinkoinen etelän suuntainen parveke, josta avautuu upeat näkymät Näsijärven yli Pispalanharjulle.

Talot sijaitsevat Lielahden kattavien palveluiden läheisyydessä. Lähikauppa, päiväkoti ja koulu ovat kävelymatkan päässä. Bussilla pääsee Tampereen keskustaan aamusta yöhön n. 20 minuutissa. Tuleva raitiolinjan reitti on suunniteltu kulkemaan kävelymatkan päähän. Halkoniemen Venesatamasta voi hakea venepaikkaa Tampereen kaupungilta.

Halkoniemen Kreijari

Halkoniemen Kreijari on yhden rivitalon taloyhtiö upealla paikalla. Asunnot ovat kaksikerroksisia, moderneja ja laadukkaita. Niissä on mm. led-valaistus keittiön välitilassa, rosterikoneet, tasoon upotettava induktioliesi, kalusteisiin asennettava erillisuuni, peililiukuovet eteisessä sekä parkettilattia ja vesikiertoinen lattialämmitys. Makuuhuoneen seinässä on tehosteväri ja saunoissa tervaleppäpaneelit sekä led-valaistus. Oleskelutilat yhdistyvät avattavilla liukulasiovilla asunnosta riippuen joko yläkerran parvekkeeseen tai alakerran terassiin. Kaikissa asunnoissa on myös pienet etelän suuntaiset pihat.

Tutustu asuntoihin ja tee varaus osoitteessa lapti.fi/halkoniemenkreijari 

Halkoniemen Fregatti

Halkoniemen Fregatti on yhden kerrostalon taloyhtiö. Asunnot ovat moderneja, laadukkaita ja selkeä-pohjaisia. Niissä on mm. led-valaistus keittiön välitilassa, tasoon upotettava keraaminen keitto-taso, komposiitti allas, kalusteisiin asennettava erillisuuni, liuku ovet eteisessä sekä parkettilattia ja vesikiertoinen lattia lämmitys.

Tutustu asuntoihin ja tee varaus osoitteessa lapti.fi/halkoniemenfregatti.

 Tampereen Halkoniemi suunnitteilla kuva 5

Kerro meille, millaisia toiveita sinulla on uudesta kodistasi

Haluamme kuulla mielipiteesi. Saat myös ensimmäisten joukossa tiedon, kun sinua kiinnostavien kotien varaaminen alkaa.

Yhteystietosi

 

Palvelut

Tampereen Halkoniemi suunnitteilla kuva 4

•Kaupat: K-market n. 150 m, Prisma n. 2,7 km, Citymarket ja Lidl n. 3,5 km

•Koulut: Lentävänniemen koulu n. 300 m, Lielahden koulu n. 2 km

•Päiväkodit: Lentävänlaakson päiväkoti n. 800 m, Niemenrannan päiväkoti n. 800 m

•Lähipalvelut: Lielahden kattavat palvelut n. 2 km 

 

Sijainti