Haemme markkinointikoordinaattoria Vantaalle

Lapti markkinointiassistentti rekry kuva 1

Sinä innokas ja aikaansaava
MARKKINOINTIKOORDINAATTORI,
tervetuloa kasvavaan joukkoomme Vantaalle!

Tehtäviisi kuuluu markkinointitiimin avustaminen erilaisissa päivittäisissä markkinoinnin tehtävissä. Olet tiimin mukana ideoimassa konsepteja ja kampanjoita ja huolehdit tehokkaan koordinaattorin ottein suunnitellun toteutumisesta aikataulussa. Olet tarkka ja tehokas yhteyshenkilö ulkopuolisiin yhteistyökumppaneihin. Lisäksi tuotat luontevasti kiinnostavaa ja inspiroivaa sisältöä eri kanaviin niin kuvan kuin tekstinkin osalta.

Odotamme sinulta hyvää tyylisilmää sekä kiinnostusta asumisen trendeihin. Sinulla on kokemusta ja ideoita sisällöntuotannosta erityisesti sosiaalisen median kanaviin. Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja sinulla pysyvät useat eri projektit aikatauluineen hallinnassa samanaikaisesti. Olet tarkka etkä tylsisty rutiineista tai pelästy muuttuvia aikatauluja. Lisäksi olet ilmiömäinen tiimityöskentelijä.

Tarjoamme sinulle paikan pienestä, mutta sitäkin tehokkaammasta markkinointitiimistä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa ja kehittämään toimintaa kanssamme. Innostunut ja innovoiva henkilöstö on toimintamme moottori ja tähän ympäristöön etsimme sinusta uutta polttoainetta.

Kerro meille itsestäsi. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 4.6. mennessä osoitteessa lapti.fi/tulemeilletoihin.
Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Niina Karhu, puh. 0400 904 718 tai niina.karhu@lapti.fiSijoittaminen turvaa yritystoimintaa ja tulevaisuutta

Yrittäjä Tarmo Lammi sijoittaa asuntoihin ja kiinteistöihin sekä yritystoiminnan että oman eläkkeensä turvaamiseksi.
> Lue lisää

Lapti-konsernin vahva kasvu jatkuu

Asuntoja, toimitiloja sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöjä rakentavan Lapti-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 159 miljoonaa euroa, kun se edellisenä vuotena oli 114 miljoonaa euroa. Kasvua edellisvuoteen oli noin 40 prosenttia. Konsernin liiketulos kasvoi 13,7 miljoonaan euroon. Vuoden 2015 liiketulos oli 7,9 miljoonaa euroa. Yhtiön omavaraisuusaste säilyi hyvällä tasolla, ollen noin 45 prosenttia. Konsernin muodostavat emoyhtiö Rakennusliike Lapti Oy sekä tytäryhtiöt Nuotek Oy ja Lapcon Oy.
> Lue lisää

Täydennysrakentaminen vastaa asuntotuotannon haasteisiin

Asuntotuotantotarpeeseen tarvitaan lisää asuinkäyttöön kaavoitettua rakennuskelpoista tonttimaata.
> Lue lisää