Aallonportissa käynnistyy Asunto Oy Jyväskylän Hannin ja Hamilkarin ennakkomarkkinointi

1ja2yhdessa2

Aallonportti on uusi, aivan Jyväskylän ydinkeskustan lähelle kohova asuinkortteli. Kulttuurihistoriallinen ympäristö yliopistoineen, museoineen ja puistoineen sekä läheinen Jyväsjärvi luovat asumiselle ja elämiselle ainutlaatuiset puitteet.

Aallonportti kunnioittaa Suomen kenties tunnetuimman arkkitehdin ja muotoilijan muistoa nimeämällä korttelin talot hänen itsensä ja läheistensä mukaan. ”Oman talon” saavat Alvarin lisäksi hänen ensimmäinen ja toinen vaimonsa, tyttärensä ja poikansa sekä vanhempansa.

Asunto Oy Jyväskylän Alvar
Asunto Oy Jyväskylän Ainomaria
Asunto Oy Jyväskylän Elissa
Asunto Oy Jyväskylän Selly
Asunto Oy Jyväskylän Johan
Asunto Oy Jyväskylän Hanni
Asunto Oy Jyväskylän Hamilkar

• 7 kerrostaloa, yhteensä n. 250 asuntoa
• Rakentaminen alkaa 2017
• 2 ensimmäistä taloa valmistuu 2018
• Taloissa 4-6 kerrosta
• Asuntojen koot 23 m2 -70 m2
• Osassa näkymät Jyväsjärvelle

Nyt ennakkomarkkinoinnissa Jyväskylän Hanni ja Hamilkar

Jyväskylän Hannin ja Hamilkarin asunnot ovat tehokkaita yksiöitä ja kaksioita. Pohjapiirrokset ovat selkeitä, eikä hukkaneliöitä ole. Materiaaleissa on panostettu tyylikkyyden lisäksi kestävyyteen. Asunnoissa on korkeat ikkunat, ranskalaiset parvekkeet, laminaattilattiat ja vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys on yhtä aikaa sekä mukavuus- että tyyliseikka: asuntojen sisustaminen helpottuu, kun patterit eivät ole tiellä. Ylimpien kerrosten kaksioilla on lasitetut parvekkeet. 

Tutustu tarkemmin lapti.fi/jyvaskylanhanni tai lapti.fi/jyvaskylanhamilkarSijoittaminen turvaa yritystoimintaa ja tulevaisuutta

Yrittäjä Tarmo Lammi sijoittaa asuntoihin ja kiinteistöihin sekä yritystoiminnan että oman eläkkeensä turvaamiseksi.
> Lue lisää

Lapti-konsernin vahva kasvu jatkuu

Asuntoja, toimitiloja sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöjä rakentavan Lapti-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 159 miljoonaa euroa, kun se edellisenä vuotena oli 114 miljoonaa euroa. Kasvua edellisvuoteen oli noin 40 prosenttia. Konsernin liiketulos kasvoi 13,7 miljoonaan euroon. Vuoden 2015 liiketulos oli 7,9 miljoonaa euroa. Yhtiön omavaraisuusaste säilyi hyvällä tasolla, ollen noin 45 prosenttia. Konsernin muodostavat emoyhtiö Rakennusliike Lapti Oy sekä tytäryhtiöt Nuotek Oy ja Lapcon Oy.
> Lue lisää

Täydennysrakentaminen vastaa asuntotuotannon haasteisiin

Asuntotuotantotarpeeseen tarvitaan lisää asuinkäyttöön kaavoitettua rakennuskelpoista tonttimaata.
> Lue lisää