Laptin laatulupaus – rakennamme huolella

1. Hyvin suunniteltu on hyvin tehty

Nimitämme jokaiselle rakennusprojektille oman suunnittelutiimin ja toteutuksen vastuuhenkilöt. Vastuuhenkilöt toimivat jo suunnitteluvaiheessa yhdessä arkkitehtien ja insinöörien kanssa. He vastaavat, että myytävät asunnot ja urakoitavat rakennukset ovat huolella suunniteltuja, toimivia sekä kustannustehokkaita. Huolellisen suunnittelun tuloksena jokainen Lapti-rakennus on energiatehokas, käytännöllinen ja ympäristöönsä sopiva.

Suuri merkitys suunnittelussa on myös rakennuspaikalla. Valitsemme aina käyttötarkoitukseen sopivimmat tontit. Asuntorakennusten paikan valinnassa korostuvat asuinpaikan yleinen viihtyisyys, hyvät liikenneyhteydet ja palveluiden läheisyys. Hoiva rakentajana huolehdimme hoiva- ja päiväkotien palvelutoiminta, jonka tarpeet määrittelevät rakennuspaikan kriteerit.

 

2. Vastuullinen rakentaminen takaa parhaan lopputuloksen

Lapti-rakennus syntyy tarkan rakennusprosessin tuloksena. Rakentamisen viranomaismääräykset määrittelevät perustason, joka rakennuksen on teknisesti täytettävä. Panostamme lisäksi rakentamisen vastuullisuuteen ja pyrimme Laptilla aina ylittämään vähimmäisvaatimukset.

Käytämme vain ammattitaitoista ja koulutettua henkilökuntaa. Henkilökunnan osaamisesta huolehditaan ajantasaisin koulutuksin. Työmaiden siisteys ja työturvallisuus ei ole meillä pelkkiä sanoja. Ne ovat osa laatua. Rakennusvaiheen työprosessit on kehitetty vuosien parhaiden kokemusten pohjalta ja yhdenmukaistettu tehokkuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi.


3. Dokumentoitu laatu antaa asiakkaalle pitkän turvan

Laptin tavoitteena on luovuttaa kohde aina valmiina, virheettömänä ja sovittuna ajankohtana.

Olipa kyseessä uuteen kotiin muutto tai hoivarakennuksen käyttöönotto voit luottaa aikataulun pitävyyteen. Olemme ylpeitä maineestamme aikataulujen pitävyyden suhteen.

Teemme aina kohteessa itselle luovutuksen. Näin varmistamme, että kohde on mahdollisimman valmis ennen asiakkaan tarkastuksia. Varsinaisessa vastaanotossa pyrimme luovuttamaan aina kohteen valmiina ja virheettömänä asiakkaalle.