Haemme markkinointikoordinaattoria Vantaalle

Lapti markkinointiassistentti rekry kuva 1

Sinä innokas ja aikaansaava
MARKKINOINTIKOORDINAATTORI,
tervetuloa kasvavaan joukkoomme Vantaalle!

Tehtäviisi kuuluu markkinointitiimin avustaminen erilaisissa päivittäisissä markkinoinnin tehtävissä. Olet tiimin mukana ideoimassa konsepteja ja kampanjoita ja huolehdit tehokkaan koordinaattorin ottein suunnitellun toteutumisesta aikataulussa. Olet tarkka ja tehokas yhteyshenkilö ulkopuolisiin yhteistyökumppaneihin. Lisäksi tuotat luontevasti kiinnostavaa ja inspiroivaa sisältöä eri kanaviin niin kuvan kuin tekstinkin osalta.

Odotamme sinulta hyvää tyylisilmää sekä kiinnostusta asumisen trendeihin. Sinulla on kokemusta ja ideoita sisällöntuotannosta erityisesti sosiaalisen median kanaviin. Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja sinulla pysyvät useat eri projektit aikatauluineen hallinnassa samanaikaisesti. Olet tarkka etkä tylsisty rutiineista tai pelästy muuttuvia aikatauluja. Lisäksi olet ilmiömäinen tiimityöskentelijä.

Tarjoamme sinulle paikan pienestä, mutta sitäkin tehokkaammasta markkinointitiimistä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa ja kehittämään toimintaa kanssamme. Innostunut ja innovoiva henkilöstö on toimintamme moottori ja tähän ympäristöön etsimme sinusta uutta polttoainetta.

Kerro meille itsestäsi. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 4.6. mennessä osoitteessa lapti.fi/tulemeilletoihin.
Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Niina Karhu, puh. 0400 904 718 tai niina.karhu@lapti.fiTikkurila uudistuu - Lapti rakentaa asuntoja uuteen kortteliin Prisman viereen

Lapti Unikkotie11 havainnekuva uudesta korttelista2
Lapti rakentaa Tikkuraitin varrelle noin 200 asuntoa 3-8-kerroksiseen asuin- ja liikerakennukseen Tikkurilan ydinkeskustaan Prisman viereiselle tontille.
> Lue lisää

Aallonportin asuinkorttelin rakentaminen käynnistyy Jyväskylässä

Lapti Jyvaskylan Aallonportti korttelikuva4
Lapti rakentaa Aallonportin asuinkorttelin Jyväskylän ydinkeskustan sisääntulon varrelle vaiheittain seitsemän kerrostaloa, joihin tulee yhteensä noin 250 asuntoa.
> Lue lisää

Lapti rakentaa neljä uutta leikkaussalia Oulun yliopistolliseen sairaalaan

inoroom press vaaka1
Lapti rakentaa Oulun yliopistolliseen sairaalaan neljä uutta leikkaussalia oheistiloineen yhteistyössä Inoroomin kanssa
> Lue lisää