Hankekehitys - ideasta valmiiksi kiinteistöksi

Laptin hankekehitys toimii kiinteistöjen omistajien yhteistyökumppanina vaativissa ja pitkäaikaisissa kiinteistöjen kehityshankkeissa. Panostamme erityisesti lisä- ja täydennysrakentamiseen vetovoimaisilla asuntoalueilla ja uusien yritys- ja asuinalueiden kehittämiseen kasvukeskuksissa. Hankekehityksen tehtävänä on ideoida hankkeen sisältö sekä varmistaa, että uusi hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava. Tuotamme kiinteistön omistajalle lisäarvoa osaamisella, laajalla yhteistyöverkostolla ja kattavalla kokemuksella.

 

Parhaat asiantuntijat käytettävissä

Tarjoamme kiinteistöjen omistajalle kattavan kokonaispalvelun, johon sisältyy kaikki hankkeen suunnittelussa ja toteutuksessa tarvittavat asiantuntijapalvelut ja yhteistyökumppanit aina maankäyttö- ja arkkitehtisuunnittelusta hankkeen rahoittamiseen ja myyntiin kiinteistösijoittajalle tai tilojen vuokraukseen.

Tyypillisiä hankekehityksen johtamia hankkeen osa-alueita ovat

- liikeidean ja konseptin kehittäminen yhteistyössä kiinteistön omistajan kanssa
- asemakaavan muuttaminen yhteistyössä kaupungin tai kunnan kanssa
- kannattavuuden arviointi
- hankkeen myynti kiinteistösijoittajalle
- tilojen vuokraaminen käyttäjille.

Lapti tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun olipa kyseessä suuri monen käyttötarkoituksen hybridihanke tai taloyhtiön tontille kehitettävä lisärakennuspaikka. Monipuolisimmat hankkeemme sisältävät asuntoja  sekä liike-, toimisto ja hoivapalveluille tarkoitettuja tiloja. Hankkeidemme pinta-alat vaihtelevat noin tuhannesta neliöstä yli 50 000 neliöön. 

 

Sompasaari 480x400Suurpelto 480x400Kuopion Portti 480x400Valivainion Galaksi 480x400